Cautare

4781 de rezultate pentru "legea 112" (4.85 secunde)
USL vrea sa simplifice legea privind demiterea presedintelui prin referendum Senatorul PSD Georgica Severin si deputatul PNL Cornel Pieptea au depus in Parlament o modificare la legea referendumului care sa permita mai usor demiterea sefului statului.
Totodata, daca legea este adoptata si de Senat, nici o hotarare a Parlamentului nu mai poate fi analizata la Curtea Constitutionala.
Curtea Constitutionala si ANI au incalcat legea! ... Ne-am uitat si noi in legislatie, atat in Constitutie, cat si in legea de functionare a Curtii Constitutionale, si consideram ca nu intra in atributiile acestei Curti sa decida cine ne reprezinta peste hotare. ... Noi consideram ca legea are niste lacune.
Curtea Constitutionala si ANI au incalcat legea! ... Ne-am uitat si noi in legislatie, atat in Constitutie, cat si in legea de functionare a Curtii Constitutionale, si consideram ca nu intra in atributiile acestei Curti sa decida cine ne reprezinta peste hotare. ... Noi consideram ca legea are niste lacune.
Pentru ca presedintele de la Cotroceni a explicat clarissim legea referendumului, cerintele Curtii Constitutionale si indatoririle Guvernului in consecinta. ... Si toate autoritatile s-au lamurit ce au de facut, in acord cu legea la care face trimitere CCR. Legea referendumului.
In timpul dezbaterilor din plenul Senatului, ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat ca valoarea punctului de pensie ar fi trebuit sa fie de aproximativ 850 lei, insa, ‘‘legea nu s-a respectat‘‘.
Senatorii PDL vor ataca la CCR legea privind modificarile aduse la statutul cadrelor militare Senatorii Partidului Democrat Liberal vor sesiza Curtea Constitutionala privind modificarile aduse statutului cadrelor militare transmis la reexaminare de seful statului, modificari adoptate marti de plenul Camerei superioare a Parlamentului.
Și asta pentru un motiv cat se poate de simplu, izvorat chiar din Legea nr. ... Rezulta, in mod cert, ca legea nu conditioneaza ca primarul sa aiba studii de specialitate, intr-un anumit domeniu, care sa-i permita sa verifice documentele pe care le semneaza... ... Legea nr.
Alocutiunea senatorului Serban Nicolae, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, consacrata aniversarii Centenarului Iasi - Capitala Regatului Romaniei 1916-1918 si Oras al Marii Uniri si implinirii a 100 de ani de la adoptarea legilor reformatoare ale statului roman, Legea agrara si Legea electorala, de catre Adunarea Deputatilor si Senat, reunite la Iasi - extras din stenograma sedintei comune festive a Camerei Deputatilor si Senatului din ziua de 26 aprilie 2017 - Distinsa asistenta, doamnelor si domnilor, - Ostasi, voua, fiilor de tarani care ati aparat cu bratul si cu pieptul vostru pamantul unde v-ati nascut, unde ati crescut, va spun eu, regele vostru, ca, pe langa rasplata cea mare a izbanzii care va asigura fiecaruia recunostinta neamului intreg, ati castigat totodata si dreptul de a stapani, intr-o masura mai larga, pamantul pentru care v-ati luptat.
Legea fondului funciar, Legea nr. 18, Legea nr. 169, Legea nr. 1 si Legea nr. 400. El a tinut sa sublinieze ca se schimba principiile de baza.
Mai exact, acestia vor ca autorizatiile de constructie sa se elibereze mai repede si, in plus, functionarii care nu respecta legea sa fie sanctionati.
Legea venitului minim garantat a fost modificata in urma cu cateva zile, aducand noi facilitati pentru persoanele aflate la limita supravietuirii. ... Orele de munca in folosul comunitatii pot fi transferate altui membru al familiei Legea nr. ... Astfel, a aparut Legea nr. ... Daca in Legea nr.
Saledin Agiacai, Andrei Trandafir, Aurel Butnaru si Dumitru Becsenescu au doar cateva zile la dispozitie pentru a incropi un plan de bataie, pe care intentioneaza sa-l prezinte presedintelui Traian Basescu, inainte ca acesta sa promulge legea adoptata zilele trecute de Camera Deputatilor.
"Stiu ca, oricum, au aparut niste modificari la Legea nr.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a declarat ca, anul acesta, ANPC a efectuat o serie de actiuni de control pentru verificarea modului in care agentii economici care comercializeaza produse din tutun respecta prevederile legale, in special Legea nr.
Chiar daca inceputul anului se anunta promitator pentru proaspetele mamici, vehiculandu-se ideea ca pentru bebelusii lor, la externare, vor primi cadou scutece, hainute si lapte, toate in valoare de 1.500.000 de lei vechi, femeile se pare ca mai au cateva luni de asteptat pana cand legea va intra in vigoare.
Dubla calitate, de administrator sau director si salariat, este considerata, potrivit legii societatilor comerciale, incompatibilitate si cei care nu respecta legea pot fi pedepsiti cu inchisoarea de la 3 luni la 3 ani.
Presedintele Traian Basescu a înapoiat ieri parlamentului Legea camerelor de comert, solicitând reexaminarea acesteia. În scrisoarea adresata parlamentului, presedintele afirma ca actul normativ este în contradictie cu Legea nr.
Presedintele Traian Basescu a înapoiat ieri parlamentului Legea camerelor de comert, solicitând reexaminarea acesteia. În scrisoarea adresata parlamentului, presedintele afirma ca actul normativ este în contradictie cu Legea nr.
Noile norme de aplicare a legii pensiilor clarifica sintagma „venitul brut realizat lunar“ pentru care se va plati contributia de pensie din 2008, aducând precizarea ca legea face referire doar la venitul brut realizat lunar achitat din fondul de salarii si nu la întregul venit brut lunar.Noile norme de aplicare, publicate ieri în Monitorul Oficial, stabilesc în plus fata de normele aflate în vigoare pâna acum patru categorii de venituri pentru care urmeaza sa fie incluse în venitul brut lunar si pentru care se va plati CAS.
google-analytics.com